Before & After

A simple solution by adding a landing here. This corner of a backyard had a missing step coming out of the dining room window. We added a patio with lounging chair, blooming vase and wall plaque.

No Stepping Here!

Very nice to sit here now and watch the garden grow!

Problem Solved

Advertisements
This entry was posted in Container Gardening, Small Space Makeover and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s